Samsung Galaxy S5 stârnește reacții pline de amuzament din partea companiilor rivale Nokia și HTC

2.409 ori
<b>Samsung Galaxy S5 stârnește reacții pline de amuzament din partea companiilor rivale Nokia și HTC</b>După cum bine știți, cei de la Samsung au lansat oficial în cursul zilei de ieri noul terminal flagship Galaxy S5. Deși acesta vine cu o serie de îmbunătățiri mai ales la capitolul hardware, design-ul rămâne aproape neschimbat față de vechile...

După cum bine știți, cei de la Samsung au lansat oficial în cursul zilei de ieri noul terminal flagship Galaxy S5. Deși acesta vine cu o serie de îmbunătățiri mai ales la capitolul hardware, design-ul rămâne aproape neschimbat față de vechile generații.

Imediat după lansarea propriu-zisă, atât Nokia, cât și HTC au postat diferite imagini, repectiv comentarii prin care îl cam iau peste picior pe Galaxy S5. Cei de la Nokia au postat o imagine în care critică design-ul hidos și neinspirat a lui Galaxy S5.

BhQwHHUCQAAVYm5.jpg

Aceștia afirmă în cadrul unei fotografii: “Not the SameSung”, care s-ar traduce într-un sfat prin care ne îndeamnă să nu alegem un Samsung care arată la fel în fiecare an. De asemenea, odată cu acest îndemn, blogul Nokia atașează încă o fotografie în care Galaxy S5 este așezat alături de un plasture medicinal, tocmai pentru a scoate în evidență cât de urât arată acea textură.

ScreenShot001.jpg

Pe lângă cei de la Nokia, și compania HTC a postat un astfel de mesaj critic la adresa lui Galaxy S5. Compania în cauză a răspuns unui comentariu pe facebook prin care un user le cerea ca produsele HTC să nu arate în felul acesta. Răspunsul celor de la HTC a fost unul pe măsură: “Noi suntem o companie ce produce telefoane, nu echipamente medicale”. Voi ce părere aveți despre “noul” Galaxy S5?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×