Samsung Galaxy C5 şi C7 apar în noi imagini 3D, oferă un design rafinat, familiar

2.617 ori
<b>Samsung Galaxy C5 şi C7 apar în noi imagini 3D, oferă un design rafinat, familiar</b>Telefoanele Samsung din Seria C sunt foarte interesante, pentru că se abat puţin de la designul standard din celelalte game de produse Samsung şi oferă şi dotări peste medie la anumite capitole. Seria e inaugurată de Galaxy C5 şi C7, care primesc..

Telefoanele Samsung din Seria C sunt foarte interesante, pentru că se abat puţin de la designul standard din celelalte game de produse Samsung şi oferă şi dotări peste medie la anumite capitole. Seria e inaugurată de Galaxy C5 şi C7, care primesc noi fotografii scăpate pe web azi.

Samsung Galaxy C7

E vorba despre imagini 3D, dar şi fotografii hands-on, pe care le vedeţi în acest articol. Ele au mai apărut pe web din când în când în ultima lună, dar niciodată atât de clar reprezentate. Galaxy C5 (jos) şi Galaxy C7 (sus) sunt aşteptate să debuteze întâi în China, cu un ecran de 5.2 inch şi respectiv 5.7 inch, ambele cu rezoluţie Full HD.

Samsung Galaxy C5

Handset-urile au corpuri metalice, cu design în stil HTC One, dacă e să fim cârcotaşi. Vom primi la bord procesoare Qualcomm Snapdragon 617 şi Snapdragon 625, deşi există şi teoria că ultimul CPU să se afle pe ambele modele. În privinţa camerelor, vom vedea un senzor de 16 megapixeli, cu deschidere F/1.9 şi va exista o cameră selfie de 8 MP la bord.

Ambele terminale vor avea suport pentru încărcare rapidă şi baterii de 2500 mAh şi respectiv 3300 mAh la bord. Evident, Galaxy C5 şi C7 rulează Android Marshmallow cu Samsung TouchWiz aplicat peste. Iniţial se vorbea despre preţuri în jurul a 250 de dolari, dar mai nou surse din China discuta despre 335 dolari pentru C5 şi 400 dolari pentru C7. Cam piperat...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×