Samsung Galaxy S6 Active varianta AT&T are specificaţiile confirmate din greşeală de Samsung SUA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 885 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Active varianta AT&T are specificaţiile confirmate din greşeală de Samsung SUA</b>După ce ieri vedeam o randare&nbsp;cu iz oficial pentru Galaxy S6 Active, postata de @evleaks, azi descoperim lista de specificaţii a acestui terminal. Ea a fost publicată printr-o scăpare a celor de la Samsung SUA, care au activat prematur pagina de...

După ce ieri vedeam o randare cu iz oficial pentru Galaxy S6 Active, postata de @evleaks, azi descoperim lista de specificaţii a acestui terminal. Ea a fost publicată printr-o scăpare a celor de la Samsung SUA, care au activat prematur pagina de suport pentru acest model.

El apare sub numele de cod SM-G890AZWAATT şi e vorba de varianta pentru AT&T a terminalului aici. Pagina a fost între timp dezactivată, dar lista de dotări a ajuns pe web inevitabil. Nu vă aşteptaţi la schimbări prea mari faţă de ce oferă Galaxy S6, astfel că modelul Active va păstra atât ecranul Quad HD de 5.1 inch, cât şi cei 3 GB RAM şi procesorul octa core Exynos.

În spate rămâne aceeaşi cameră de 16 megapixeli cu deschidere F/1.9, iar în fata acelaşi senzor de 5 MP. Terminalul va rula Android 5.0 din start şi aduce certificare IP68, faţă de Galaxy S5 Active, care avea certificare IP67. Handsetul va rezista la apă şi praf şi nu e exclus să fie şi rezistent la unele şocuri sau temperaturi extreme.

Modelul Active are şi o carcasă mai masivă, butoane fizice frontale şi va sosi pe negru sau alb.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×