Evolio prezintă smartphone-ul M5, cu dotări midrange si garanţie pentru display spart

Autor:  | Publicat în:  Evolio 922 ori
<b>Evolio prezintă smartphone-ul M5, cu dotări midrange si garanţie pentru display spart</b>Evolio a lansat odată cu smartphone-ul M5 şi un tip special de garanţie, cea pentru display spart. Terminalul M5 a fost anunţat astăzi şi este un model midrange care costă 499 lei (preţ recomandat). &nbsp; &Icirc;ntre timp produsul poate fi...

Evolio a lansat odată cu smartphone-ul M5 şi un tip special de garanţie, cea pentru display spart. Terminalul M5 a fost anunţat astăzi şi este un model midrange care costă 499 lei (preţ recomandat).

Între timp produsul poate fi achiziţionat la precomanda de pe evolioshop.com la preţul promoţional de 429 lei până pe 10 iunie. Terminalul păstrează elemente de design de la M4 Magic şi are o carcasă cu textură anti alunecare şi aderenţa bună. Handsetul aduce un ecran IPS de 5 inch, procesor quad core MediaTek, 1 GB RAM, 8 GB stocare şi o baterie de 2000 mAh.

Evolio M5

La bord se afla şi o cameră principală de 8 MP, Bluetooth, două sloturi SIM, GPS, WiFi şi un sistem acustic Digital True Surround. Telefonul aduce o rezoluţie de 854 x 480 pixeli şi vine cu GPS, Android 4.4 KitKat şi promisiunea unei actualizări OTA la o versiune superioară de OS. Evolio M5 este primul telefon din România care are parte de înlocuirea gratuită a ecranului spart.

Evolio prezintă smartphone-ul M5, cu dotări midrange si garanţie pentru display spart

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×