Samsung Galaxy S6 Dual-SIM disponibil la comandă prin intermediul QuickMobile.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.628 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Dual-SIM disponibil la comandă prin intermediul QuickMobile.ro</b>Dacă acum c&acirc;teva două săptăm&acirc;ni aflam din nou despre existența unui model Dual-SIM Samsung Galaxy S6 pregătit pentru un debut pe piața chineză, astăzi descoperim că device-ul &icirc;n cauză este disponibil la comandă și prin...

Dacă acum câteva două săptămâni aflam din nou despre existența unui model Dual-SIM Samsung Galaxy S6 pregătit pentru un debut pe piața chineză, astăzi descoperim că device-ul în cauză este disponibil la comandă și prin intermediul celor de la QuickMobile.ro pentru suma de 3.499 lei.

Telefonul este disponibil pe alb, auriu sau negru, iar după cum era de așteptat, diferența majoră față de modelul standard este reprezentată de către slotul SIM2. Primim același display QHD de 5.1 inch, procesorul octa-core Exynos 7420, un chip de 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Samsung Galaxy S6 se face remarcat în special printr-o carcasă uni-body cu ramă metalică și spate din sticlă, elemente ce îi dau o alură de terminal cu adevărat premium. În acest moment, Samsung Galaxy S6 se regăsește atât în stocurile operatorilor români, dar și la retaileri. Diferența de preț observată la varianta dual-SIM pare a nu fi exagerat de mare în comparație cu modelul standard (3.299 lei).

Prețuri Samsung Galaxy S6 Dual-SIM:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×