Asus ZenFone 2 Dual-SIM în versiunea cu 2 GB RAM ajunge la QuickMobile! Costă 1.099 lei!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.875 ori
<b>Asus ZenFone 2 Dual-SIM în versiunea cu 2 GB RAM ajunge la QuickMobile! Costă 1.099 lei!</b>Printre telefoanele momentului existente pe piața globală se află și Asus ZenFone 2, unul dintre primele telefoane ce sosește și &icirc;ntr-o versiune cu 4 GB memorie RAM. Iată că astăzi la scurt timp de la evenimentul de lansare &icirc;n Europa,...

Printre telefoanele momentului existente pe piața globală se află și Asus ZenFone 2, unul dintre primele telefoane ce sosește și într-o versiune cu 4 GB memorie RAM. Iată că astăzi la scurt timp de la evenimentul de lansare în Europa, Asus ZenFone 2 sosește și în România prin intermediul QuickMobile.

Acest retailer listează pentru moment doar varianta dual-SIM cu 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Acest model adoptă un panou HD IPS de 5.5 inch, un procesor Intel Atom Z3560 ce oferă 4 nuclee tactate la 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM și un chip grafic PowerVR G6430.

De asemenea, telefonul sosește și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli însoțită de bliț dual și suport pentru captură video la rezoluție Full HD. Asus ZenFone 2 vă aduce un senzor frontal de 5 megapixeli care promite fotografii de tip selfie de înaltă calitate. Modelul comercializat de Quickmobile.ro este disponibil pe alb, negru sau roșu la un preț de doar 1.099 lei.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×