Asus ZenFone 2 Dual-SIM în versiunea cu 2 GB RAM ajunge la QuickMobile! Costă 1.099 lei!

1.902 ori
<b>Asus ZenFone 2 Dual-SIM în versiunea cu 2 GB RAM ajunge la QuickMobile! Costă 1.099 lei!</b>Printre telefoanele momentului existente pe piața globală se află și Asus ZenFone 2, unul dintre primele telefoane ce sosește și &icirc;ntr-o versiune cu 4 GB memorie RAM. Iată că astăzi la scurt timp de la evenimentul de lansare &icirc;n Europa,...

Printre telefoanele momentului existente pe piața globală se află și Asus ZenFone 2, unul dintre primele telefoane ce sosește și într-o versiune cu 4 GB memorie RAM. Iată că astăzi la scurt timp de la evenimentul de lansare în Europa, Asus ZenFone 2 sosește și în România prin intermediul QuickMobile.

Acest retailer listează pentru moment doar varianta dual-SIM cu 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Acest model adoptă un panou HD IPS de 5.5 inch, un procesor Intel Atom Z3560 ce oferă 4 nuclee tactate la 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM și un chip grafic PowerVR G6430.

De asemenea, telefonul sosește și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli însoțită de bliț dual și suport pentru captură video la rezoluție Full HD. Asus ZenFone 2 vă aduce un senzor frontal de 5 megapixeli care promite fotografii de tip selfie de înaltă calitate. Modelul comercializat de Quickmobile.ro este disponibil pe alb, negru sau roșu la un preț de doar 1.099 lei.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×