Samsung Galaxy S6 Edge apare într-o nouă serie de randari, care oferă o privire clară asupra designului său

1.366 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge apare într-o nouă serie de randari, care oferă o privire clară asupra designului său</b>Samsung Galaxy S6 Edge şi-a făcut din nou apariţia &icirc;ntr-o serie de imagini, de această dată randari, care ne dezvăluie o talie mult mai subţire pentru acest model, faţă de aşteptările noastre. Trebuie să recunoaştem că S6 Edge părea...

Samsung Galaxy S6 Edge şi-a făcut din nou apariţia într-o serie de imagini, de această dată randari, care ne dezvăluie o talie mult mai subţire pentru acest model, faţă de aşteptările noastre. Trebuie să recunoaştem că S6 Edge părea destul de gros în randarile publicate de operatori în ultimele zile.

Cu această ocazie putem observa cu mai mare atenţie curbele laterale ale handsetului, dar şi spatele său, care aduce mult cu cel al lui Galaxy S6. E bizar faptul că în aceste imagini partea din spate a telefonului pare a nu se potrivi cu cea frontală, pentru că terminalul pare mult mai subţire din spate. Remarcăm şi prezenţa butonului fizic Home, cu scanner de amprente integrat şi faptul că în spate avem o cameră care iese mult în relief.

Samsung Galaxy S6 Edge

Aparent acea cameră este una de 20 MP şi trebuie să recunosc că acest telefon arata destul de bine, dar nu ne mai surprinde designul sau, având în vedere cantitatea mare de scăpări din ultima vreme. Au mai rămas puţin peste 24 de ore până ce acest model şi Galaxy S6 vor deveni oficiale în cadrul unui eveniment Unpacked. Va fi interesant de văzut dacă Galaxy S6 Edge este promovat ca un experiment de design ca şi Note Edge, sau ca un produs finalizat şi care e de sine stătător, nu o alternativă mai inedită la S6.

Samsung Galaxy S6 Edge apare într-o nouă serie de randari, care oferă o privire clară asupra designului său

Galaxy Edge

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×