Huawei Watch îşi face apariţia pe panouri promoţionale în Barcelona, un nou smartwatch gata de lansare la MWC 2015

697 ori
<b>Huawei Watch îşi face apariţia pe panouri promoţionale în Barcelona, un nou smartwatch gata de lansare la MWC 2015</b>Cu ceva vreme &icirc;n urma aflăm că Huawei ar putea prezenta la MWC 2015 nu mai puţin de 3 purtabile, printre care şi o versiune actualizată a lui TalkBand B1. Azi descoperim &icirc;ncă un device de acest gen, sub forma lui Huawei Watch. &nbsp;...

Cu ceva vreme în urma aflăm că Huawei ar putea prezenta la MWC 2015 nu mai puţin de 3 purtabile, printre care şi o versiune actualizată a lui TalkBand B1. Azi descoperim încă un device de acest gen, sub forma lui Huawei Watch.

Terminalul a fost văzut pe o serie de panouri în Barcelona, înainte de prezentarea sa oficială din zilele viitoare. Ceasul pare a fi unul elegant şi adoptă un design clasic, ce pare a implica un corp metalic şi o curea cu look metalic. Dacă ne luăm după abordarea lui Huawei Watch, el pare a fi un rival pentru Apple Watch, deşi cred că preţul sau va fi mult mai mic.

Huawei Watch îşi face apariţia pe panouri promoţionale în Barcelona, un nou smartwatch gata de lansare la MWC 2015

Posterele înfăţişează ceasul la încheietura unui om de afaceri şi îl prezintă sub motto-ul "Timeless design. Smart Within". Ni se promite un design clasic şi observăm că Android Wear este şi el menţionat în a doua imagine. Homescreenurile acestui ceas imita cadranele ceasurilor elveţiene de lux şi suntem tare curioşi să vedem ce altceva ne-a mai pregătit Huawei pentru MWC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×