Samsung Galaxy S6 măsoară 6.91 mm În grosime, conform unor noi schițe de design apărute online

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.823 ori
<b>Samsung Galaxy S6 măsoară 6.91 mm În grosime, conform unor noi schițe de design apărute online</b>Nu vom mai începe articole spunând "nici o zi fără o scăpare legată de Samsung Galaxy S6", pentru că deja s-a ajuns la 2-3 leakuri pe zi. Ce ne mai poate surprinde acum? La drept vorbind, doar un clip video cu terminalul funcțional... în schimb...

Nu vom mai începe articole spunând "nici o zi fără o scăpare legată de Samsung Galaxy S6", pentru că deja s-a ajuns la 2-3 leakuri pe zi. Ce ne mai poate surprinde acum? La drept vorbind, doar un clip video cu terminalul funcțional... în schimb am descoperit între timp două noi imagini cu schițe ale handsetului, ce dezvăluie noi dimensiuni.

La ultima verificare aflam de la producătorii de carcase că acest telefon va avea o grosime de puțin peste 7 mm și din această cauză camera din spate ar fi puțin ieșită în relief. Ei bine, acum această cameră are cu atât mai multe motive să aibă o abordare de acest gen, de vreme ce noul Galaxy S ar avea o grosime de 6.91 mm, conform schițelor. Ele dezvăluie și ca lungimea acestui terminal este de 143.30 mm față de cei 142 mm ai lui Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6 măsoară 6.91 mm În grosime, conform unor noi schițe de design apărute online

în plus lățimea a scăzut la 70.81 mm, față de cei 72.5 mm ai lui S5. Ca idee, modelul de anul trecut măsura 8.1 mm în grosime, deci și talia a fost redusă considerabil. Sunt surprins că nu a încercat nimeni să calculeze cam ce diagonală ar "încăpea" în acest format... Să fie 5.1 inch, 5 inch sau 5.2 inch? Evident privim cu precauție scăparea și ne întrebam cum va putea Samsung să scape de critică dacă vor avea o cameră prea mult ieșită în relief?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×