Apple brevetează un sistem de autentificare prin amprente folosind senzori integrați În display

681 ori
<b>Apple brevetează un sistem de autentificare prin amprente folosind senzori integrați În display</b>La începuturile integrării scannerelor de amprente pe telefoanele mobile ne imaginam cu toții că de vreme ce folosim ecrane touch va fi ușor ca ele să includă deja mecanismele de autentificare biometrică. în cele din urmă acestea au ajuns în...

La începuturile integrării scannerelor de amprente pe telefoanele mobile ne imaginam cu toții că de vreme ce folosim ecrane touch va fi ușor ca ele să includă deja mecanismele de autentificare biometrică. în cele din urmă acestea au ajuns în butoanele Home, iar acum un brevet Apple readuce în discuție integrarea în ecrane.

Documentele menționează un terminal electronic care include un display format din mai multe straturi. E vorba despre un strat dedicat afișajului în sine, apoi unul care integrează senzori biometrici. El va captura imaginea amprentei unui deget plasat pe ecran sau mai multor degete, aflate pe suprafața exterioară a display-ului. Există și posibilitatea de a integra senzorii în zona inferioară a ecranului, cea în care utilizatorul va găsi un icon special afișat pe care îl va apăsa spre exemplu.

Apple menționează și posibilitatea de utilizare a unui senzor special ultrasonic pentru acest sistem alternativ de scanare. El este asociat nu doar cu un iPhone sau iPad, ci și cu MacBookuri, iMac-uri și altele. în ultimii ani se tot speculează că Apple ar vrea treptat-treptat să renunțe la butonul Home și acest brevet ne întărește această convingere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×