Samsung Galaxy S7 Edge primeşte un concept arătos de la designerul Jermaine Smit, dar nu schimba multe faţă de predecesor (Video)

2.548 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge primeşte un concept arătos de la designerul Jermaine Smit, dar nu schimba multe faţă de predecesor (Video)</b>Samsung Galaxy S7 e pe buzele tuturor &icirc;n aceste zile, &icirc;n urma unor scăpări şi speculaţii care ne-au adus at&acirc;t dimensiunile sale, c&acirc;t şi posibile specificaţii şi o dată de lansare. Ei bine, azi ne ocupăm mai degrabă de...

Samsung Galaxy S7 e pe buzele tuturor în aceste zile, în urma unor scăpări şi speculaţii care ne-au adus atât dimensiunile sale, cât şi posibile specificaţii şi o dată de lansare. Ei bine, azi ne ocupăm mai degrabă de Samsung Galaxy S7 Edge, care a primit un nou concept realizat de designerul Jermaine Smit.

Jermaine a creat de-a lungul timpului numeroase randari de modele iPhone şi Samsung nelansate încă, dobândind astfel faima online. Acum el a randat modelul Galaxy S7 Edge, respectând o parte din scăpări, dar şi preluând elemente de la predecesor. În mare, formatul lui Galaxy S6 Edge nu s-a schimbat prea mult şi avem în continuare o ramă metalică, amplasată între două panouri din sticlă.

Samsung Galaxy S7 Edge, concept

La bord se află 4 GB RAM, un procesor Snapdragon 820, iar ecranul are o diagonală de 5.5 inch şi este un Super AMOLED Quad HD. Galaxy S7 Edge vine cu o baterie de 2750 mAh, o cameră principală de 12 MP cu tehnologie BRITECELL şi o cameră selfie de 8 MP. Nu e foarte clar dacă primim port USB Type-C sau nu, dar dacă ne uităm cu atenţie la randări, pare să fie inclus un astfel de port.

Samsung Galaxy S7 Edge primeşte un concept arătos de la designerul Jermaine Smit, dar nu schimba multe faţă de predecesor (Video)

Camera din spate iese în relief şi remarcăm şi o nouă varianta de culoare pentru handset şi anume cea roz. Muchiile curbate ale ecranului aduc cu ale predecesorului, dar per total acest model pare mai masiv decât S6 Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×