HTC prezintă o soluţie auto realizată în parteneriat cu Volkswagen: permite măsurarea performanţelor vehiculului

Autor:  | Publicat în:  HTC 564 ori
<b>HTC prezintă o soluţie auto realizată în parteneriat cu Volkswagen: permite măsurarea performanţelor vehiculului</b>HTC a prezentat &icirc;n tandem cu Volkswagen o soluţie de măsurare a performanţelor automobilelor, marc&acirc;nd astfel intrarea companiilor pe piaţa IoV. Astfel, dacă există Internet of Things, se pare că putem avea şi "Internet of Vehicles"...

HTC a prezentat în tandem cu Volkswagen o soluţie de măsurare a performanţelor automobilelor, marcând astfel intrarea companiilor pe piaţa IoV. Astfel, dacă există Internet of Things, se pare că putem avea şi "Internet of Vehicles" (IoV), inaugurat cu soluţii precum aceasta.

IoV se referă la sistemul dinamic de comunicare între vehicule, între vehicule şi drumuri, vehicule şi persoane şi vehicule şi senzori. Nu e prima iniţiativă HTC de genul, taiwanezii colaborând în 2011 cu Luxgen Motor Co pentru a implementa un sistem de infotainment pe automobile. Parteneriatul cu Volkswagen vine după ce HTC anunţase şi un proiect cu Audi AG, bazat pe utilizarea headsetului VR Vive pentru a le permite clienţilor să facă un test drive virtual.

HTC a creat o platformă Customer Link Bridge şi o aplicaţie Customer Link, care va permite şoferilor de modele Volkswagen să primească informaţii actualizate despre condiţiile de trafic. Customer Link Bridge este un device care măsoară performanţa unui vehicul, urmând a fi preinstalat pe toate noile modele VW vândute din luna mai a anului viitor.

Datele vor fi integrate, apărând atât pe bordul maşinii, cât şi pe smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×