Samsung Galaxy S7 se duelează cu iPhone 6s şi 6s Plus într-un mega test de cameră; Iată cine câştigă! (Video)

2.515 ori
<b>Samsung Galaxy S7 se duelează cu iPhone 6s şi 6s Plus într-un mega test de cameră; Iată cine câştigă! (Video)</b>YouTuber-ul SuperSaf TV a revenit cu una dintre comparaţiile sale celebre de telefoane, la capitolul cameră. Azi se duelează Samsung Galaxy S7/S7 Edge cu iPhone 6S/iPhone 6S Plus. Cine a c&acirc;ştigat aflaţi mai jos. &nbsp; Din start se vede că...

YouTuber-ul SuperSaf TV a revenit cu una dintre comparaţiile sale celebre de telefoane, la capitolul cameră. Azi se duelează Samsung Galaxy S7/S7 Edge cu iPhone 6S/iPhone 6S Plus. Cine a câştigat aflaţi mai jos.

Din start se vede că Samsung Galaxy S7 are o imagine a camerei frontale mai bună, mai puţin gălbuie decât cea a lui iPhone 6S. Şi captura audio este mai clară pentru modelul Samsung şi are un volum mai ridicat. O diferenţă clară se vede şi pe lista de dotări, pentru că modelul Apple filmează la maxim rezoluţie 720p, iar cel Samsung merge până la Quad HD.

Samsung Galaxy S7 se duelează cu iPhone 6s şi 6s Plus într-un mega test de cameră; Iată cine câştigă! (Video)

Stabilizarea imaginii pare a fi la fel de bună pe ambele modele, poate cu un plus pentru Galaxy S7. Tot Galaxy S7 are şi o autofocalizare extrem de rapidă, în vreme ce la iPhone 6s se cam simte un delay. La captura low light la interior observăm o iluminare mai bună a acelei machete de roboţel în cazul lui Samsung Galaxy S7, în vreme ce iPhone 6S nu impresionează, deşi iPhone 6S Plus se comportă un pic mai bine.

Samsung Galaxy S7 se duelează cu iPhone 6s şi 6s Plus într-un mega test de cameră; Iată cine câştigă! (Video)

Apoi a fost realizată şi o captură low light la exterior, cu o textură excelentă şi o culoare foarte bună a acelui copac pentru modelul Samsung. Atunci când se dă zoom în pe ambele cadre e clar cine câştigă - handsetul sud coreean.. Dacă e un capitol la care câştigă iPhone 6S acela e captura la interior cu blitz, mai puternic şi mai bine calibrat pentru culori realiste decât pe Galaxy S7.

În mare S7 câştiga 90% din bătălii, dar la captura video spre exemplu nu poţi separa la mare distanţă cele două modele. Nici captura la exterior nu e atât de uşor de separat. Captură low light e testul decisiv, datorită deschiderii generoase pe Samsung.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×