Samsung Galaxy X apare într-un nou brevet, care prezintă un format stil clapetă şi mod de funcţionare portret

930 ori
<b>Samsung Galaxy X apare într-un nou brevet, care prezintă un format stil clapetă şi mod de funcţionare portret</b>La mijloc de lună iulie descoperim un nou brevet marca Samsung pentru smartphone-ul pliabil cunoscut drept Galaxy X. Vedem în cazul de față un format stil clapetă care permite utilizarea în mod portret, așadar în plan vertical și nu

Samsung Galaxy X rămâne un produs al anului 2019, dar până atunci continuă să apare brevetele legate de acest telefon pliabil. Cele mai noi au tot proveniență olandeză, ca de obicei, prin letsgodigital.org şi dezvăluie un format mai degrabă apropiat de telefon cu clapeta şi cu utilizare verticală.

Brevet Samsung

Acest brevet a fost acordat sud coreenilor pe 5 iulie, deci e încă proaspăt. Se pare că această variantă de terminal implică două panouri tratate ca display-uri separate. Atunci când telefonul este îndoit puţin, zona inferioară (60% din întregul panou) va fi dezactivată, lăsând doar zona de sus în acţiune. Asta se realizează pe baza unui senzor integrat, care detectează nu doar momentul când telefonul este indoit, dar şi unghiul şi viteza la care faceţi asta.

Brevet Samsung

Şi durata susţinerii acestei poziţii este luată în calcul. Un senzor separat va putea detecta în ce măsură utilizatorul apucă de spatele terminalului, iar atunci când utilizatorul nu îi atinge spatele, panoul revine la formatul plat, neindoit. Porţiunea superioară de ecran va fi folosită pentru a afişa informaţie relevantă, deşi dacă punem presiune pe spatele handsetului acea zonă primeşte brusc suport touch. Practic unul dintre ecrane va fi uneori cam ca muchia curbată de pe un Galaxy S7 Edge, din ce înțeleg, la nivel de afisaj.

Brevet Samsung 

În acest moment îl aşteptăm pe Galaxy X la CES 2019, dacă totul merge bine. A se remarca faptul că acest brevet pune mare accent pe utilizarea în mod portret şi verticală a telefonului. Nici gând de un device gândit pentru landscape şi care să se deschidă precum o carte. Pare oarecum un pas în spate faţă de celelalte brevete de până acum, mai ales prin ideea de a separa utilizarea panourilor la indoire.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×