Samsung i727, un nou telefon midrange surprins Într-o primă imagine

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.521 ori
<b>Samsung i727, un nou telefon midrange surprins Într-o primă imagine</b>Un nou model Samsung înrudit cu Galaxy S și-a făcut apariția pe web în această săptămână. Se pare că terminalul rulează Android și urmează să sosească în portofoliul operatorului american AT&T, iar deocamdată numele acestui model este...

Un nou model Samsung înrudit cu Galaxy S și-a făcut apariția pe web în această săptămână. Se pare că terminalul rulează Android și urmează să sosească în portofoliul operatorului american AT&T, iar deocamdată numele acestui model este Samsung SGH-i727.

Acesta ar putea foarte bine să fie doar un nume de cod, iar ceea ce vedeți mai sus este o imagine construită în Photoshop de către Pocketnow, deoarece originalul era foarte neclar. Telefonul a primit deja certificarea WiFi, dar nu a apărut în bazele de date FCC și bluetooth SIG, deci mai avem de așteptat luni bune până la lansarea să.

Cert este că avem de-a face cu un model mid-range, care probabil vine cu un procesor single core de 1 GHz, cameră de 5 megapixeli și display de 4 inchi. Rețineți că acestea sunt doar speculații și nu ne putem pronunța până la dezvăluirea unui profil oficial al telefonului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×