Samsung i727, un nou telefon midrange surprins Într-o primă imagine

1.602 ori
<b>Samsung i727, un nou telefon midrange surprins Într-o primă imagine</b>Un nou model Samsung înrudit cu Galaxy S și-a făcut apariția pe web în această săptămână. Se pare că terminalul rulează Android și urmează să sosească în portofoliul operatorului american AT&T, iar deocamdată numele acestui model este...

Un nou model Samsung înrudit cu Galaxy S și-a făcut apariția pe web în această săptămână. Se pare că terminalul rulează Android și urmează să sosească în portofoliul operatorului american AT&T, iar deocamdată numele acestui model este Samsung SGH-i727.

Acesta ar putea foarte bine să fie doar un nume de cod, iar ceea ce vedeți mai sus este o imagine construită în Photoshop de către Pocketnow, deoarece originalul era foarte neclar. Telefonul a primit deja certificarea WiFi, dar nu a apărut în bazele de date FCC și bluetooth SIG, deci mai avem de așteptat luni bune până la lansarea să.

Cert este că avem de-a face cu un model mid-range, care probabil vine cu un procesor single core de 1 GHz, cameră de 5 megapixeli și display de 4 inchi. Rețineți că acestea sunt doar speculații și nu ne putem pronunța până la dezvăluirea unui profil oficial al telefonului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×