Îndrăgostită de Samsung Galaxy S II - noua bruneta MobiGirl ne mărturisește pasiunea sa pentru terminal!

3.523 ori
<b>Îndrăgostită de Samsung Galaxy S II - noua bruneta MobiGirl ne mărturisește pasiunea sa pentru terminal!</b>Iată că nu am avut doar plăcerea de a testa un smartphone Samsung Galaxy S II, ci și de a-l vedea în mâna unei domnișoare drăguțe, cum este nouă MobiGirl, Andreea Cristina Udrea. &nbsp; De la brunetă aflăm că primul său telefon a fost...

Iată că nu am avut doar plăcerea de a testa un smartphone Samsung Galaxy S II, ci și de a-l vedea în mâna unei domnișoare drăguțe, cum este nouă MobiGirl, Andreea Cristina Udrea.

De la brunetă aflăm că primul său telefon a fost Motorola K1, care a fost schimbat pentru un model mai performant și cu mai multe aplicații moderne. în ce privește Samsung Galaxy S II, tânăra s-a îndrăgostit deja de acest model și l-ar dori chiar că următorul său telefon din poșetă. Ce ar face Andreea cu noul Galaxy S? Printre altele și multe poze prietenilor, filmări și navigare pe web.

MobiGirl, Andreea Cristina Udrea (Samsung Galaxy S II)

Noua MobiGirl consideră că acest terminal Samsung nu este exclusivist și nu este adresat doar bărbaților, jucăria dual core împăcându-se perfect și cu o domnișoară. în acest moment, Andreea este posesoarea unui Nokia 3600 slide, iar dacă doriți să aflați ce aspirații se ascund în spatele zâmbetului sau, iată-le: proaspătă absolventă a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, secția Finanțe-Bănci, pasionată de dans, călătorii și domeniul economic.

Andreea participa în timpul liber la cât mai multe concursuri ce vizează apariția în reviste sau pe site-uri specializate cu produse, un hobby care îi face plăcere.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×