Samsung Încalcă o parte cheie a unui brevet Apple: selectarea textului este cea buclucașă

1.026 ori
<b>Samsung Încalcă o parte cheie a unui brevet Apple: selectarea textului este cea buclucașă</b>Comisia Internațională de Comerț, citată de Reuters afirma că Samsung Electronics încarcă o parte din brevetele Apple, prin simplul motiv că include o funcție de selectare a textului pe telefoanele și tabletele sale. &nbsp; Se punea și problema...

Comisia Internațională de Comerț, citată de Reuters afirma că Samsung Electronics încarcă o parte din brevetele Apple, prin simplul motiv că include o funcție de selectare a textului pe telefoanele și tabletele sale.

Se punea și problema încălcării unui brevet Apple legat de detectarea unui microfon sau a unui alt terminal atașat la un jack de microfon, dar aici Samsung a scăpat. Nu vă grăbiți totuși să vedeți din nou camioane cu cenți plecând de la Samsung la Apple, deoarece decizia va veni în luna august. Dacă acest caz rămâne valid, Comisia Internațională poate decide că orice terminal care încalcă brevete să fie interzis la vânzare în Statele Unite. Pe lista se afla handseturile Samsung Galaxy, Transform și Nexus, printre altele.

în acest moment Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, iar Apple se afla pe locul 2 foarte aproape de rivalul său. Până la această oră cele două companii s-au duelat în tribunale în 10 țări, obținând interdicții pentru produse, iar Samsung a avut de pierdut în zone că Australia, Germania sau Olanda, plus SUA evident.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×