Postul România TV (RTV) disponibil acum sub formă de aplicație pe iPhone, iPad și Android

1.338 ori
<b>Postul România TV (RTV) disponibil acum sub formă de aplicație pe iPhone, iPad și Android</b>Dacă vreți să vedeți cum se ceartă Gigi Becali cu Andreea Pora la RTV și pe telefon și tableta, atunci aveți acum o aplicație specială pentru asta. E vorba de aplicația România TV, care vă oferă acces la știrile de ultimă oră ale acestui...

Dacă vreți să vedeți cum se ceartă Gigi Becali cu Andreea Pora la RTV și pe telefon și tableta, atunci aveți acum o aplicație specială pentru asta. E vorba de aplicația România TV, care vă oferă acces la știrile de ultimă oră ale acestui post.

Aplicațiile pentru Android și iOS au fost create împreună cu Appscend și sunt optimizate pentru mobil, astfel încât consumul de date să fie unul minim. Aplicația este gratuită și a fost deja instalată de peste 2.000 de persoane, deși e disponibilă de numai câteva zile. Structura știrilor și informațiilor implica un segment știrile Zilei, afișat pe primul ecran, cu informații actualizate în timp real.

Există și știri împărțite pe categorii, cu posibilitatea utilizatorilor de a alege genul știrilor pe care doresc să le citească. Aplicația oferă și posibilitatea de a urmări postul România TV prin live streaming, datorită unei tehnologii dezvoltate în parteneria cu PBX Telecom. Veți primi și alerte și breaking news-uri trimise de către redactorii RTV.net, astfel că veți fi primii care află când începe războiul în Coreea de Nord.

Puteți descărca aplicația de aici pe Android și de aici pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×