Samsung Își extinde producția de telefoane, va depăși Nokia În 3 ani

1.586 ori
<b>Samsung Își extinde producția de telefoane, va depăși Nokia În 3 ani</b>Samsung Elecronics își va crește producția de telefoane mobile în China și Vietnam în 2011 și intenționează ca în 3 ani să depășească Nokia. Cele 3 fabrici din China ale companiei, cea din Huizhou, Tianjin și Shenzhen vor realiza 60% din...

Samsung Elecronics își va crește producția de telefoane mobile în China și Vietnam în 2011 și intenționează ca în 3 ani să depășească Nokia. Cele 3 fabrici din China ale companiei, cea din Huizhou, Tianjin și Shenzhen vor realiza 60% din producția totală a companiei, în vreme ce Vietnam va realiza până la 15% în 2011.

Fabricile din Brazilia și India vor reprezenta 6% și 5% din producție, conform unui oficial Samsung. Producătorul popularei serii de smartphone-uri Galaxy S își va crește și livrările de handseturi cu 20%, ajungând astfel la 325 de milioane de unități. Având în vedere dorința companiei asiatice de a depăși Nokia în următorii 3 ani, cele 12 luni care urmează vor fi cruciale pentru atingerea acestui scop.

în trimestrul 3 al acestui an, Samsung a vândut 199.5 milioane de telefoane, în vreme ce în trimestrul 4 vânzările au fost de 71 de milioane de unități, conform analiștilor. Compania are avantajul producției proprii de chipuri de memorie și LCD-uri, iar dacă Nokia nu lansează produse revoluționare în 2011 topul producătorilor de telefoane s-ar putea schimba în favoarea celor de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×