Sony dă În judecată LG; dorește blocarea vânzărilor de telefoane LG În SUA

1.755 ori
<b>Sony dă În judecată LG; dorește blocarea vânzărilor de telefoane LG În SUA</b>șicanele între producătorii de telefoane mobile nu au loc doar în duelurile dintre Nokia și Apple, sau dintre HTC și Apple și iată că și Sony și LG au acum un război de purtat. Sony tocmai a inițiat un proces împotriva celor de la LG, pe...

șicanele între producătorii de telefoane mobile nu au loc doar în duelurile dintre Nokia și Apple, sau dintre HTC și Apple și iată că și Sony și LG au acum un război de purtat. Sony tocmai a inițiat un proces împotriva celor de la LG, pe baza încălcării unui brevet și dorește să fie oprite vânzările de smartphone-uri LG în SUA.

Printre modelele vizate se numără LG Rumor 2, iar Sony afirmă că LG a încălcat legislația americană a comerțului, importând telefoane mobile și modemuri care încălcau brevetele Sony. în plus, compania japoneză declară și că LG a încălcat patentele celor de la Sony Ericsson, Samsung și Nokia. Deocamdată LG nu a răspuns la aceste acuzații, iar inițiativa legală face referire la peste 10 modele de telefoane mobile.

Printre acestea se numără LG Encore, LG Accolade, Neon, Quantum, Rumor Touch și altele. în cazul brevetelor folosite în ilegalitate se pune accentul pe componentele audio și microfoanele din handseturi, tehnologia de afișare a ID-ului apelantului și cea de alimentare. între timp, lucrurile par să meargă bine în tabăra celor de la LG, care doresc să își crească vânzările cu până la 11% în 2011. Deja o performanță a fost atinsă, compania vânzând 2 milioane de unități Optimus One din octombrie până acum.

Să vedem cum va afecta procesul cu Sony această evoluție.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×