Samsung lansează smartphone-ul Galaxy On8; vine cu display Super AMOLED de 5.5 inch și 3 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Samsung 999 ori
<b>Samsung lansează smartphone-ul Galaxy On8; vine cu display Super AMOLED de 5.5 inch și 3 GB RAM</b>Printre numeroasele terminale mobile ce au fost anunțate astăzi se numără și smartphone-ul Samsung Galaxy On8 - handset destul de arătos ce urmează a debuta comercial pentru început pe piața din India. Nici dotările hardware nu sunt deloc rele în cazul de

Numeroase smartphone-uri au fost anunțate oficial astăzi, iar printre ele îl avem și pe Samsung Galaxy On8 - phablet din zona mid-range ce va ajunge pentru încept la vânzare pe piața din India. Aflați că produsul vine într-o carcasă cu ramă metalică și spate înlăturabil ce adoptă o textură specială - capac înlăturabil ce permite accesul la bateria de 3300 mAh care pe hârtie promite o autonomie interesantă.

Samsung Galaxy On8

Primim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și tehnologie Super AMOLED, un procesor octa-core de 1.6 GHz ce s-ar putea dovedi a fi chiar modelul Exynos 7870, 3 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 16 GB. Nu lipsește din ecuație nici slotul microSD, iar pe partea de fotografiere întâlnim un senzor principal de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 și suport pentru captură la 1080p@30fps.

Samsung Galaxy On8

În partea frontală dăm de senzorul de 5 megapixeli pentru selfie-uri, și de butonul fizic home situat sub ecran. Printre elementele de conectivitate incluse aici, avem un port microUSB v2.0, 4G LTE, VoLTE, Bluetooth, Wi-Fi și jack audio de 3.5 mm. Samsung Galaxy On8 va fi disponibil în India pentru suma de 240 dolari.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×