Samsung lansează smartphone-ul Galaxy On8; vine cu display Super AMOLED de 5.5 inch și 3 GB RAM

1.051 ori
<b>Samsung lansează smartphone-ul Galaxy On8; vine cu display Super AMOLED de 5.5 inch și 3 GB RAM</b>Printre numeroasele terminale mobile ce au fost anunțate astăzi se numără și smartphone-ul Samsung Galaxy On8 - handset destul de arătos ce urmează a debuta comercial pentru început pe piața din India. Nici dotările hardware nu sunt deloc rele în cazul de

Numeroase smartphone-uri au fost anunțate oficial astăzi, iar printre ele îl avem și pe Samsung Galaxy On8 - phablet din zona mid-range ce va ajunge pentru încept la vânzare pe piața din India. Aflați că produsul vine într-o carcasă cu ramă metalică și spate înlăturabil ce adoptă o textură specială - capac înlăturabil ce permite accesul la bateria de 3300 mAh care pe hârtie promite o autonomie interesantă.

Samsung Galaxy On8

Primim un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și tehnologie Super AMOLED, un procesor octa-core de 1.6 GHz ce s-ar putea dovedi a fi chiar modelul Exynos 7870, 3 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 16 GB. Nu lipsește din ecuație nici slotul microSD, iar pe partea de fotografiere întâlnim un senzor principal de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 și suport pentru captură la 1080p@30fps.

Samsung Galaxy On8

În partea frontală dăm de senzorul de 5 megapixeli pentru selfie-uri, și de butonul fizic home situat sub ecran. Printre elementele de conectivitate incluse aici, avem un port microUSB v2.0, 4G LTE, VoLTE, Bluetooth, Wi-Fi și jack audio de 3.5 mm. Samsung Galaxy On8 va fi disponibil în India pentru suma de 240 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×