Samsung, LG și HTC vor lansa terminale cu Încărcare wireless În 2014

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.688 ori
<b>Samsung, LG și HTC vor lansa terminale cu Încărcare wireless În 2014</b>în ziua de azi există alianțe și fundații pentru orice, inclusiv standarde wireless sau tehnologii. Printre ele se numără și Power Maters Alliance, care i-a cooptat recent pe Samsung, HTC și LG, promovând standardul de încărcare wireless....

în ziua de azi există alianțe și fundații pentru orice, inclusiv standarde wireless sau tehnologii. Printre ele se numără și Power Maters Alliance, care i-a cooptat recent pe Samsung, HTC și LG, promovând standardul de încărcare wireless.

în acest moment alianța include și alte nume mari precum BlackBerry, NEC, Texas Instruments, ZTE, AT&T și Google. Aflăm la un moment dat ca McDonald's ar putea implementa sisteme de încărcare wireless în mesele din restaurantele sale și deja Starbucks a început instalarea unor sisteme similare. în 2014 vom vedea și primele telefoane HTC, LG și Samsung cu acest sistem la bord, din câte știm până acum.

Dacă mă întrebați pe mine aș prefera soluțiile alternative de alimentare, mai degrabă decât încă o metodă de a consuma curent... Aș merge pe energia solară, pe telefonul integrat cumva în bicicletă pentru un mic boost de baterie sau chiar pe un sistem de încărcare pe bază de temperatură corporală, dacă e posibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×