Samsung Galaxy Note 7 are livrările suspendate după câteva cazuri de explozii ale bateriilor acestui model

2.744 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 are livrările suspendate după câteva cazuri de explozii ale bateriilor acestui model</b>Atunci când spuneam că vânzările lui Samsung Galaxy Note 7 o să fie "explozive", cu siguranţă nu ne-am referit la aşa ceva... Se pare că Samsung Electronics a suspendat livrările de modele Galaxy Note 7 către operatori, după ce o serie de handset-uri de..

Atunci când spuneam că vânzările lui Samsung Galaxy Note 7 o să fie "explozive", cu siguranţă nu ne-am referit la aşa ceva... Se pare că Samsung Electronics a suspendat livrările de modele Galaxy Note 7 către operatori, după ce o serie de handset-uri de acest tip ar fi explodat.

E vorba despre livrări locale în Coreea de Sud iniţial, dar nu ştim în ce măsură e afectat şi stocul internaţional. Investigaţia şi suspendarea de livrări a început în această săptămână, afectând clienţii care au făcut precomandă, dar şi reputaţia operatorilor coreeni. Reprezentanţii lor au ţinut să menţioneze totuşi că e neclar dacă oprirea de livrări are de-a face cu probleme de producţie sau cu investigaţia exploziilor.

Cu câteva zile în urma site-urile de specialitate informau ca un Galaxy Note 7 a explodat în vreme ce se încarcă şi fotografia poate fi văzută mai sus. Business Korea apoi scria că încă un caz a apărut la nivel local, deci există cel puţin 2 modele de genul confirmate. Nimeni nu a fost rănit în acele situaţii, iar ambele terminale se aflau la încărcat.

Samsung a început investigaţia şi va anunţa şi rezultatele sale în curând. Reţineţi că Note 7 a fost sold out imediat după lansare în multiple tari, inclusiv la noi. Sperăm să nu fie o problemă răspândită.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×