Samsung Galaxy Note 7 are livrările suspendate după câteva cazuri de explozii ale bateriilor acestui model

2.804 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 are livrările suspendate după câteva cazuri de explozii ale bateriilor acestui model</b>Atunci când spuneam că vânzările lui Samsung Galaxy Note 7 o să fie "explozive", cu siguranţă nu ne-am referit la aşa ceva... Se pare că Samsung Electronics a suspendat livrările de modele Galaxy Note 7 către operatori, după ce o serie de handset-uri de..

Atunci când spuneam că vânzările lui Samsung Galaxy Note 7 o să fie "explozive", cu siguranţă nu ne-am referit la aşa ceva... Se pare că Samsung Electronics a suspendat livrările de modele Galaxy Note 7 către operatori, după ce o serie de handset-uri de acest tip ar fi explodat.

E vorba despre livrări locale în Coreea de Sud iniţial, dar nu ştim în ce măsură e afectat şi stocul internaţional. Investigaţia şi suspendarea de livrări a început în această săptămână, afectând clienţii care au făcut precomandă, dar şi reputaţia operatorilor coreeni. Reprezentanţii lor au ţinut să menţioneze totuşi că e neclar dacă oprirea de livrări are de-a face cu probleme de producţie sau cu investigaţia exploziilor.

Cu câteva zile în urma site-urile de specialitate informau ca un Galaxy Note 7 a explodat în vreme ce se încarcă şi fotografia poate fi văzută mai sus. Business Korea apoi scria că încă un caz a apărut la nivel local, deci există cel puţin 2 modele de genul confirmate. Nimeni nu a fost rănit în acele situaţii, iar ambele terminale se aflau la încărcat.

Samsung a început investigaţia şi va anunţa şi rezultatele sale în curând. Reţineţi că Note 7 a fost sold out imediat după lansare în multiple tari, inclusiv la noi. Sperăm să nu fie o problemă răspândită.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×