Samsung ne-ar putea pregăti un automobil; informații legate de înființarea unei divizii auto ies la iveală

589 ori
<b>Samsung ne-ar putea pregăti un automobil; informații legate de înființarea unei divizii auto ies la iveală</b>Știm deja faptul că Samsung este un conglomerat uriaș, unul care pe l&acirc;ngă smartphone-urile și tabletele de zi cu zi, produce și echipamente industriale, medicale, ba chiar și vapoare. Și automobilele par a fi &icirc;n vizorul sud-coreenilor,...

Știm deja faptul că Samsung este un conglomerat uriaș, unul care pe lângă smartphone-urile și tabletele de zi cu zi, produce și echipamente industriale, medicale, ba chiar și vapoare. Și automobilele par a fi în vizorul sud-coreenilor, asta dacă dăm crezare unor informații recent ajunse pe internet.

Aparent, Samsung ar fi angajat o echipă de ingineri pentru o divizie specială destinată producției de automobile. La fel ca principalul său competitor din Cupertino, Samsung se va axa mai mult pe dezvoltarea de tehnologii pentru automobile, un exemplu numai bun de luat în calcul fiind funcția de pilot automat regăsită pe Tesla Model S.

Se menționează faptul că echipa angajată de către sud-coreeni, lucrează în aceste momente la o serie de sisteme de infotainment, produse ce ar putea fi bazate pe Tizen, un sistem de operare adus pe smartwatch-urile și televizoarele companiei.

Un detaliu ce merită a fi menționat, este acela că Samsung a mai produs automobile sub brand propriu în perioada 1994-2000. Ulterior, compania avea să fie achiziționată de către Hyundai și mai apoi de Renault.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×