LG G5 ar putea sosi într-un corp metalic; primele zvonuri sugerează o lansare pregătită pentru luna februarie

1.127 ori
<b>LG G5 ar putea sosi într-un corp metalic; primele zvonuri sugerează o lansare pregătită pentru luna februarie</b>Cu toate că lansările de flagship-uri LG au loc de cele mai multe ori primăvara-vara, se pare că &icirc;n 2016 sud-coreenii vor schimba puțin lucrurile. Potrivit unui zvon ajuns pe platforma chineză Weibo, LG G5 ar putea fi lansat chiar &icirc;n...

Cu toate că lansările de flagship-uri LG au loc de cele mai multe ori primăvara-vara, se pare că în 2016 sud-coreenii vor schimba puțin lucrurile. Potrivit unui zvon ajuns pe platforma chineză Weibo, LG G5 ar putea fi lansat chiar în luna februarie a anului viitor, smartphone cu display de 5.6 inch și rezoluție Quad HD.

Aceeași postare pe care o vedem mai jos, ne dezvăluie că telefonul ar putea sosi cu noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 + un chip grafic Adreno 530, cu senzor foto principal de 21 megapixeli, dar și cu o cameră frontală de 8 megapixeli pentru selfie-uri.

LG G5 ar putea sosi într-un corp metalic; primele zvonuri sugerează o lansare pregătită pentru luna februarie

Totodată, iese la iveală faptul că noul flagship va oferi o carcasă uni-body din metal, material utilizat din ce în ce mai mult de către producători. Ne așteptăm și la un scanner de amprente, și poate la un port USB Type-C. Dacă într-adevăr LG G5 va fi lansat în luna februarie, rămâne de văzut..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×