LG G5 ar putea sosi într-un corp metalic; primele zvonuri sugerează o lansare pregătită pentru luna februarie

1.108 ori
<b>LG G5 ar putea sosi într-un corp metalic; primele zvonuri sugerează o lansare pregătită pentru luna februarie</b>Cu toate că lansările de flagship-uri LG au loc de cele mai multe ori primăvara-vara, se pare că &icirc;n 2016 sud-coreenii vor schimba puțin lucrurile. Potrivit unui zvon ajuns pe platforma chineză Weibo, LG G5 ar putea fi lansat chiar &icirc;n...

Cu toate că lansările de flagship-uri LG au loc de cele mai multe ori primăvara-vara, se pare că în 2016 sud-coreenii vor schimba puțin lucrurile. Potrivit unui zvon ajuns pe platforma chineză Weibo, LG G5 ar putea fi lansat chiar în luna februarie a anului viitor, smartphone cu display de 5.6 inch și rezoluție Quad HD.

Aceeași postare pe care o vedem mai jos, ne dezvăluie că telefonul ar putea sosi cu noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 + un chip grafic Adreno 530, cu senzor foto principal de 21 megapixeli, dar și cu o cameră frontală de 8 megapixeli pentru selfie-uri.

LG G5 ar putea sosi într-un corp metalic; primele zvonuri sugerează o lansare pregătită pentru luna februarie

Totodată, iese la iveală faptul că noul flagship va oferi o carcasă uni-body din metal, material utilizat din ce în ce mai mult de către producători. Ne așteptăm și la un scanner de amprente, și poate la un port USB Type-C. Dacă într-adevăr LG G5 va fi lansat în luna februarie, rămâne de văzut..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×