Samsung Omnia 2 ruleaza ROM-ul lui HTC HD2 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.796 ori
<b>Samsung Omnia 2 ruleaza ROM-ul lui HTC HD2 (Video)</b>Aflam cu cateva zile in urma ca ROM-ul faimosului smartphone HTC HD2 a fost portat pe un Samsung Omnia 2 si avem acum si un clip video care prezinta software-ul in actiune, in versiunea Beta1 (click pe imagine pt. a va duce pe clipul de pe YouTube):...

Aflam cu cateva zile in urma ca ROM-ul faimosului smartphone HTC HD2 a fost portat pe un Samsung Omnia 2 si avem acum si un clip video care prezinta software-ul in actiune, in versiunea Beta1 (click pe imagine pt. a va duce pe clipul de pe YouTube):

Portarea apartine developerului Rodrigo si trebuie sa aflati ca Omnia II este capabil acum sa foloseasca interfata Sense si Manila 2.5. Ecranul Home este identic cu cel al lui HTC HD2, fie ca e vorba de widgeturi, shortcuturi, sau de lookul aplicatiei Weather. Tastatura virtuala este aceeasi ca pe smartphone-ul HTC, iar printre taburile din partea inferioara a ecranului se afla si cel Twitter.

Daca vi se pare ca softul se  misca cu un oarecare lag, va reamintim ca acest ROM este in versiune beta. Si sectiunea destinata camerei foto a fost imprumutata de la HTC HD2, speram noi fara defectele de balans al albului. Playerul multimedia este de asemenea testat in clipul de mai sus, iar daca doriti ROM-ul, puteti accesa aceasta adresa , pentru a-l descarca.

Interfata HTC Sense pe Omnia II poate fi vazuta in actiune in acest clip:


⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×