GetJar acuza Nokia ca a mintit in legatura cu popularitatea lui Ovi Store

Autor:  | Publicat în:  Software 1.237 ori
<b>GetJar acuza Nokia ca a mintit in legatura cu popularitatea lui Ovi Store</b>Oficialii GetJar ii acuza pe cei de la Nokia ca au mintit atunci cand au afirmat ca magazinul de aplicatii al finlandezilor, Ovi Store este al doilea dupa Apple App Store ca numar de downloaduri si popularitate. GetJar este un magazin online de aplicatii,...

Oficialii GetJar ii acuza pe cei de la Nokia ca au mintit atunci cand au afirmat ca magazinul de aplicatii al finlandezilor, Ovi Store este al doilea dupa Apple App Store ca numar de downloaduri si popularitate.

GetJar este un magazin online de aplicatii, bazat pe softuri J2ME si Flash, care atinge in jur de 1.7 milioane de descarcari pe zi. Si asta in timp ce Ovi Store, de la Nokia atinge aproape un milion de descarcari pe zi, cu mentiunea ca acest serviciu include si wallpaper-uri si sonerii, nu doar software.

CEO-ul GetJar, Ilja Laurs (din imagine) afirma ca mesajul celor de la Nokia este unul fals si poate induce in eroare developerii. Purtatorii de cuvant ai companiei finlandeze si-au facut mea culpa, afirmand ca de fapt doreau sa exprime faptul ca Ovi Store este pe locul 2, in ce priveste magazinele online de aplicatii oferite de un producator de telefoane mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×