Produse evoMAG.ro

Samsung Omnia HD, experienta hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.164 ori
<b>Samsung Omnia HD, experienta hands on (Video)</b>Daca doriti sa vedeti o prezentare video a noului Samsung Omnia HD, aruncati o privire asupra urmatorului clip video, realizat in cadrul Mobile World Congress 2009 si avand ca scop o scurta analiza a performantului terminal: Experienta hands on cu Omnia...

Daca doriti sa vedeti o prezentare video a noului Samsung Omnia HD, aruncati o privire asupra urmatorului clip video, realizat in cadrul Mobile World Congress 2009 si avand ca scop o scurta analiza a performantului terminal:

Experienta hands on cu Omnia HD dezvaluie un telefon cu un urias display AMOLED cu diagonala de 3.7 inchi si o grafica superba ce indica prezenta unei puteri de procesare impresionante si justifica numele de "HD". Terminalul nu foloseste o tastatura fizica, bazandu-se pe o interfata full touchscreen si display-ul de mari dimensiuni anterior mentionat.

Ca si in cazul majoritatii noilor telefoane Samsung, Omnia HD vine cu o camera de 8 megapixeli cu blitz si difuzoare stereo de calitate. Noul Omnia ruleaza OS-ul Symbian S60 v5, iar lista sa de specificatii include suport pentru inregistrare 720p, GPS, memorie interna de 8/16 GB, slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB, Samsung Mobile Widget si conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps.

Sursa: Dailymobile.se

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×