Samsung Omnia HD, experienta hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.316 ori
<b>Samsung Omnia HD, experienta hands on (Video)</b>Daca doriti sa vedeti o prezentare video a noului Samsung Omnia HD, aruncati o privire asupra urmatorului clip video, realizat in cadrul Mobile World Congress 2009 si avand ca scop o scurta analiza a performantului terminal: Experienta hands on cu Omnia...

Daca doriti sa vedeti o prezentare video a noului Samsung Omnia HD, aruncati o privire asupra urmatorului clip video, realizat in cadrul Mobile World Congress 2009 si avand ca scop o scurta analiza a performantului terminal:

Experienta hands on cu Omnia HD dezvaluie un telefon cu un urias display AMOLED cu diagonala de 3.7 inchi si o grafica superba ce indica prezenta unei puteri de procesare impresionante si justifica numele de "HD". Terminalul nu foloseste o tastatura fizica, bazandu-se pe o interfata full touchscreen si display-ul de mari dimensiuni anterior mentionat.

Ca si in cazul majoritatii noilor telefoane Samsung, Omnia HD vine cu o camera de 8 megapixeli cu blitz si difuzoare stereo de calitate. Noul Omnia ruleaza OS-ul Symbian S60 v5, iar lista sa de specificatii include suport pentru inregistrare 720p, GPS, memorie interna de 8/16 GB, slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB, Samsung Mobile Widget si conectivitate HSDPA de 7.2 Mbps.

Sursa: Dailymobile.se

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×