Smartphone-ul Gigabyte GSmart S1200, analizat intr-o recenzie video

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 1.477 ori
<b>Smartphone-ul Gigabyte GSmart S1200, analizat intr-o recenzie video</b>Compania taiwaneza Giga-byte Communications a lansat o serie de noi terminale la Mobile World Congress 2009, prinre care si un smartphone cu display full touchscreen, pe numele sau GSmart S1200. Cei de la Unwired View au avut sansa sa testeze acest...

Compania taiwaneza Giga-byte Communications a lansat o serie de noi terminale la Mobile World Congress 2009, prinre care si un smartphone cu display full touchscreen, pe numele sau GSmart S1200.

Cei de la Unwired View au avut sansa sa testeze acest terminal, rezultand clipul hands on de mai jos si trebuie mentionat faptul ca editorii site-ului au apreciat noul handset. Totusi, dintre numeroasele telefoane cu ecran full touchscreen prezentate la Barcelona, S1200 nu iese in evidenta prin vreo dotare speciala.

Noul GSmart este un smartphone Windows Mobile, dotat cu un display touch de 3.1 inchi, o interfata customizata (Smart Zone), bazata pe Flash, care se dovedeste a fi simpla, curata si intuitiva. In doar cateva minute, editorul Unwired View putea deja sa navigheze cu usurinta prin toate meniurile telefonului si sa descopere orice functie dorita.

Lista de specificatii a terminalului se incheie cu o camera de 3 megapixeli, probabil singurul defect al lui S1200, dar mai multe despre acesta, in urmatoarea analiza video:

Sursa: Unwiredreview.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×