Samsung pregateste un serviciu de filme pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.429 ori
<b>Samsung pregateste un serviciu de filme pe telefonul mobil</b>In vreme ce Nokia inchide faimosul serviciu Mosh, Samsung anunta unul nou, si anume primul sau "Movie Store" mobil, bazat pe solutiile celor de la Acetrax. Initial, magazinul de filme pe mobil va oferi pana la 500 de titluri, urmand apoi ca peste 1000 de...

In vreme ce Nokia inchide faimosul serviciu Mosh, Samsung anunta unul nou, si anume primul sau "Movie Store" mobil, bazat pe solutiile celor de la Acetrax.

Initial, magazinul de filme pe mobil va oferi pana la 500 de titluri, urmand apoi ca peste 1000 de filme si seriale sa fie disponibile pana in vara acestui an. Samsung Movies va fi intai disponibil in Marea Britanie si Germania, urmate de restul Europei si speram ca si Romania se afla pe aceasta lista, avand in vedere popularitatea terminalelor Samsung in tara noastra.

Veti inchiria un film pe o perioada de 24 de ore la pretul de 2.49 lire sterline, sau cumpara titlul respectiv pentru 4.99 lire sterline. Nu stim inca daca acest serviciu va fi destinat doar utilizatorilor Windows Mobile, dar va vom anunta de indata ce el se lanseaza.

Via: [Gsmdome.com]

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×