Firmware-ul iPhone 3.0 va suporta noi iPhone-uri si iPod-uri?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.372 ori
<b>Firmware-ul iPhone 3.0 va suporta noi iPhone-uri si iPod-uri?</b>Dupa ce software-ul iPhone 3.0 a fost lansat in varianta beta cu cateva zile in urma, un specialist a observat ca Apple a inclus in codul sau cateva functii specifice unor noi produse. Sa fie vorba de noi iPhone-uri? Pe langa hardware-ul iPhone 2.1,...

Dupa ce software-ul iPhone 3.0 a fost lansat in varianta beta cu cateva zile in urma, un specialist a observat ca Apple a inclus in codul sau cateva functii specifice unor noi produse. Sa fie vorba de noi iPhone-uri?

Pe langa hardware-ul iPhone 2.1, descoperit in ianuarie, noul OS include si un al doilea model, iPhone 3.1, care ar putea indica un iPhone total nou. Exista si 2 noi ID-uri pentru modele iPod neanuntate inca, iPod 2.2 si iPod 3.1. Misterioasele coduri ar putea reprezenta echipamente de test, sau ar putea dovedi planurile celor de la Apple pentru 2009.

Exista si posibilitatea ca aceste coduri sa faca referire la un netbook sau tablet, ceea ce ar fi o surpriza din partea Apple. Speculatiile nu au fost confirmate inca, desi analistii au prezis deja lansarea unui nou iPhone si a unui netbook cu ecran de 10 inchi in acest an.

Via: [iPodnn.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×