Samsung prezinta telefonul Blue Earth, alimentat cu energie solara

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.943 ori
<b>Samsung prezinta telefonul Blue Earth, alimentat cu energie solara</b>Daca Samsung a tinut mortis sa aduca zeci de terminale noi la Mobile World Congress 2009, scapand o duzina dintre acestea pe Internet deja, nu putea lipsi si un handset original dintre acestea. Acesta este cazul lui Blue Earth, un terminal Samsung foarte...

Daca Samsung a tinut mortis sa aduca zeci de terminale noi la Mobile World Congress 2009, scapand o duzina dintre acestea pe Internet deja, nu putea lipsi si un handset original dintre acestea. Acesta este cazul lui Blue Earth, un terminal Samsung foarte "verde", bazat pe alimentarea cu energie solara.

Fabricat din PCM, un material plastic reciclat prin prelucrarea PET-urilor, handsetul vine cu un mod "eco", care ajusteaza stralucirea ecranului, durata de iluminare a acestuia si timpul de utilizare a conexiunii Bluetooth. Exista si o functie "eco walk" printre specficiatii, un pedometru care arata cat de mult au scazut emisiile dumneavoastra de CO2, daca ati ales sa mergeti pe jos in loc sa conduceti un automobil.

Veti fi impresionati de panoul solar montat pe partea din spate a telefonului, care va alimenta terminalul cu destula energie, astfel incat sa puteti suna oricand de-a lungul zilei, cata vreme soarele e pe cer. In ce priveste forma handsetului, Samsung afirma ca ea este inspirata de o "piatra de rau" rotunjita si stralucitoare.

Samsung Blue Earth va sosi cu un ambalaj reciclat si un incarcator cu un consum eficient de energie, la un pret neanuntat deocamdata si incepand cu cea de-a doua jumatate a anului.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×