Nokia 5630 XpressMusic, intr-un clip video de prezentare (Video HD)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.611 ori
<b>Nokia 5630 XpressMusic, intr-un clip video de prezentare (Video HD)</b>Cu doar cateva zile in urma, Nokia anuntat un nou telefon cu functii muzicale, modelul 5630 XpressMusic, care va fi lansat in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Iata ca acum avem sansa de a arunca o privire rapida asupra functiilor sale, prin...

Cu doar cateva zile in urma, Nokia anuntat un nou telefon cu functii muzicale, modelul 5630 XpressMusic, care va fi lansat in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Iata ca acum avem sansa de a arunca o privire rapida asupra functiilor sale, prin intermediul unui clip video HD:

Terminalul este un candybar subtire, bazat pe platforma S60 si care isi prezinta porturile si tastele media in clipul video atasat acestui articol. Vedem si bara animata de contacte in actiune si trebuie sa mentionam ca handsetul va suporta conectivitate HSDPA si HSUPA si va incorpora o camera de 3.2 megapixeli cu suport pentru inregistrare video.

Nokia 5630 XpressMusic va dispune si de un jack audio de 3.5 mm, suport Bluetooth A2DP pentru headseturi wireless, radio FM si suport pentru platforma de gaming N-Gage. Toate acestea vor fi "ascunse" de o carcasa de 112 x 46 x 12 mm, iar handsetul va sosi pe piata la pretul de 199 de euro, fara taxe.

Sursa: Slashgear.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×