Samsung va lansa un nou procesor Exynos astăzi; posibil un chip pe 64-bit

950 ori
<b>Samsung va lansa un nou procesor Exynos astăzi; posibil un chip pe 64-bit</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Samsung au postat o primă imagine teaser ce dezvăluie faptul că astăzi vom vedea lansate noi soluții CPU pe piață. Se așteaptă ca acestea să fie construite pe platforma 64-bit, deși imaginea teaser de mai jos...

în cursul zilei de ieri, cei de la Samsung au postat o primă imagine teaser ce dezvăluie faptul că astăzi vom vedea lansate noi soluții CPU pe piață. Se așteaptă ca acestea să fie construite pe platforma 64-bit, deși imaginea teaser de mai jos nu oferă indicii cu privire la această posibilitate.

Cu toate acestea, teaser-ul ne prezintă un chip grafic care va beneficia de o răcire foarte rapidă, lucru pe care îl putem remarcă prin prezența unor flori de gheață ce cuprind imaginea. Aceste elemente pot semnifica totodată și o posibilă nouă metodă de fabricare a procesoarelor, sau chiar ascunde o serie de chipuri pentru smartwatch-urile viitoare ce vor fi lansate pe piață.

De asemenea, o mare parte din zvonuri susțin faptul că acest nou procesor va fi nimeni altul decât Exynos 5433, un chip care se apropie de performanțele lui Nvidia Tegra K1 în testele benchmark și care s-ar putea regăsi pe Galaxy Note 4. Rămâne de văzut dacă într-adevăr acesta este chip-ul ascuns sub teaser-ul de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×