Samsung vrea si el un OS; tocmai a anuntat Bada Mobile!

1.739 ori
<b>Samsung vrea si el un OS; tocmai a anuntat Bada Mobile!</b>Cand toata lumea boceste la capataiul Symbian si&nbsp; vede in Android, Windows Mobile si iPhone OS unica solutie pentru a iesi pe piata cu un telefon destept performant, iata ca Samsung are curajul sa anunte in premiera pentru brand, un OS propriu: Bada...

Cand toata lumea boceste la capataiul Symbian si  vede in Android, Windows Mobile si iPhone OS unica solutie pentru a iesi pe piata cu un telefon destept, performant, iata ca Samsung are curajul sa anunte in premiera pentru brand, un OS propriu: Bada Mobile!

Sincer, la volumul de telefoane lansate de producatorul korean, nu e de mirare ca acestia vor sa-si scada cheltuielile ce tin de licentierea OS-urilor third party, totodata, controlul asupra unui OS, le aduce si beneficii conexe, in speta, isi pot crea o baza de programatori cu experienta, pe care ulterior, ii pot angaja full time (fiind vorba de un OS open source)!

Va fi interesant de urmarit evolutia lui Bada (care tradus din koreana insemna Ocean), mai ales prin prisma faptului ca cel putin trei sisteme de operare  (Symbian, Maemo, Limo), se zbat din rasputeri sa ajunga la nivelul tehnic si de popularitate ale celor amintite mai sus.

Ca incheiere, va invit sa vizitati site-ul Bada, pentru a obtine si alte informatii despre OS-ul tocmai anuntat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×