Motorola Droid, intr-o serie de reclame dure, barbatesti (Video)

1.463 ori

Ati aflat probabil ca Verizon si Motorola au dat lovitura in SUA, lansand primul terminal Android 2.0, Moto Droid. Handsetul soseste "la pachet" cu o campanie promotionala numita "Droid Does" si care include clipuri precum cel de mai jos:    ...

Ati aflat probabil ca Verizon si Motorola au dat lovitura in SUA, lansand primul terminal Android 2.0, Moto Droid. Handsetul soseste "la pachet" cu o campanie promotionala numita "Droid Does" si care include clipuri precum cel de mai jos:

Noile reclame din seria Droid Does prezinta functiile terminalului si au o viziune barbateasca si "metalica" asupra handsetului. Daca reclamele la Palm Pre erau mai degraba "lesinate", iar cele la Apple iPhone se adresau hipsterilor, Droid aduce si putin testosteron pe piata smartphone-urilor de top.

Imaginati-va o combinatie dintre Iron Man, steampunk si putin Terminator, brate robotice si sunete metalice, toate acestea puse la munca pentru a prezenta un rival pentru iPhone, sau mai degraba pentru BlackBerry, daca analizam produsul cu atentie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×