Schwarzenegger interzice mobilele la volan!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.546 ori
<b>Schwarzenegger interzice mobilele la volan!</b>Arnold Schwarzenegger nu este atat de agreat ca guvernator, cum a fost in rolul Terminatorului...Intrebati-i pe tinerii soferi californieni despre acesta si veti vedea motivul frustrarii acestora. Fostul star al seriei Terminator a semnat o noua lege,...

Arnold Schwarzenegger nu este atat de agreat ca guvernator, cum a fost in rolul Terminatorului...Intrebati-i pe tinerii soferi californieni despre acesta si veti vedea motivul frustrarii acestora.

Fostul star al seriei Terminator a semnat o noua lege, despre care va informasem anterior (dar in cazul Marii Britanii), prin care devine ilegala folosirea terminalelor mobile in timpul condusului. Pe lista gadgeturilor interzise se afla telefoane mobile, pagere, laptopuri si handhelduri, iar legea va intra in vigoare pe data de 1 iulie, 2008. Aceasta va fi si ziua in care California va pune in aplicare interdictia in ce priveste folosirea telefoanelor mobile fara hands-free in timpul condusului.

Statul va amenda vinovatii cu 20 de dolari la prima abatere si cu 50 de dolari pentru alte astfel de delicte. Legea tinteste soferii tineri, in special din cauza statisticilor care au aratat ca este mult mai probabil ca acestia sa fie implicati in accidente mortale. Conform studiilor 13.6 % din accidentele fatale sunt provocate de adolescenti si se pare ca accidentele sunt pe primul loc la cauza mortii persoanelor cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani.

Schwarzenegger a afirmat ca doreste sa eliminte orice factor care distrage atentie soferilor adolescenti in timp ce se afla la volan, mentionand si ca nu doreste sa spuna “Hasta la vista baby tinerilor soferi”.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×