Primele imagini cu Nokia 8900 ies la iveala

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.047 ori
<b>Primele imagini cu Nokia 8900 ies la iveala</b>Fanii terminalelor Nokia au creat o serie de imagini ale conceptului care era modelul 8900, dar iata ca in sfarsit putem admira poze reale reprezentand acest telefon. Conform zvonurilor de ultima ora, Nokia 8900 va deveni simbolul si etalonul pentru linia...

Fanii terminalelor Nokia au creat o serie de imagini ale conceptului care era modelul 8900, dar iata ca in sfarsit putem admira poze reale reprezentand acest telefon.

Conform zvonurilor de ultima ora, Nokia 8900 va deveni simbolul si etalonul pentru linia 8x00 a producatorului finlandez. Terminalul va sosi echipat cu o camera de 3.2 megapixeli si cu suport pentru conectivitatea 3G. Totusi, nu suntem siguri in proportie de 100% in legatura cu specificatiile tehnice ale acestui misterios telefon, deoarece este inca posibil sa fie inclusa o camera de doar 2 megapixeli, dezamagind fotografii amatori care-si doresc un telefon performant.

Daca imaginea de mai sus este reala, atunci Nokia 8900 include o camera frontala, folosita de obicei pentru video convorbiri prin intermediul retelelor 3G. Acest fapt ne face sa tragem concluzia ca avem de-a face cu un terminal 3G, iar supozitiile pot continua, cel putin pana la primul comunicat oficial al celor de la Nokia. De mentionat este si faptul ca acest model a imprumutat elemente din designul de succes folosit de producator la telefoanele Sirocco si Luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×