Şeful Huawei tună şi fulgeră cu privire la "rivalii care ne sabotează în SUA"

9.304 ori
<b>Şeful Huawei tună şi fulgeră cu privire la "rivalii care ne sabotează în SUA"</b>CEO-ul Huawei, Richard Yu nu şi-a ascuns nemulţumire cu privire la starea actuală a segmentului telecom, ţinând un discurs înflăcărat în ianuarie la CES 2018. Pe atunci Huawei tocmai aflase că i se pun beţe în roate pentru lansarea lui Mate 10 Pro în SUA

CEO-ul Huawei, Richard Yu nu şi-a ascuns nemulţumire cu privire la starea actuală a segmentului telecom, ţinând un discurs înflăcărat în ianuarie la CES 2018. Pe atunci Huawei tocmai aflase că i se pun beţe în roate pentru lansarea lui Mate 10 Pro în SUA prin operatori. Acum acelaşi CEO revine cu declaraţii atipice pentru un şef de companie de nivel Huawei.

Noul discurs a fost ţinut la finalul lunii februarie, în cadrul unei mese rotunde de la Mobile World Congress 2018. Oficialului i s-a pus o întrebare cu privire la înţelegerile pe care le are cu companiile din SUA. Atât i-a trebuit lui Yu, care a declarat următoarele:

Rivalii noştri folosesc metode politice, încercând să ne dea afară de pe piaţa din SUA, dar nu avem o problemă cu asta. Noi suntem transparenţi.... Suntem o companie inovatoare, şi lider high tech.

Ei (rivalii) nu pot să concureze cu noi în produse, tehnologii, inovaţie, aşa că o fac prin politică.

CEO-ul este citat de către postul de televiziune CNBC şi cuvintele sale au stârnit ceva fervoare în rândul organizaţiei. Spre exemplu Chen Lifang, şeful de comunicaţii Huawei a părut iritat, afirmând că nu a autorizat comentarii de genul asupra Statelor Unite şi că acest punct de vedere nu reprezintă compania. Lifang a preferat să declare că nu e drept să dai vina pe alţii că nu eşti acceptat şi că poţi doar să încerci să fii mai bun şi să aştepţi. O abordare zen aş zice.

Ne place să vedem un CEO bătăios, dar având în vedere actuală administraţie din SUA nu îi serveşte la mare lucru...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×