MWC 2018: TP-Link anunţă noul smartphone Neffos C7, model midrange cu funcţii de înfrumuseţare pentru selfie

983 ori
<b>MWC 2018: TP-Link anunţă noul smartphone Neffos C7, model midrange cu funcţii de înfrumuseţare pentru selfie</b>TP-Link, companie ale cărei smartphone-uri Neffos au trecut în câteva rânduri prin testele noastre a anunţat la MWC 2018 un nou terminal. E vorba despre TP-Link Neffos C7, un model midrange care pare axat pe selfie şi funcţii de înfrumuseţare.

TP-Link, companie ale cărei smartphone-uri Neffos au trecut în câteva rânduri prin testele noastre a anunţat la MWC 2018 un nou terminal. E vorba despre TP-Link Neffos C7, un model midrange care pare axat pe selfie şi funcţii de înfrumuseţare.

Telefonul vine cu un design ergonomic şi propune o cameră frontală de 8 MP pentru selfie şi apeluri video. Oferă şi o funcţie "blitz" cu ajutorul iluminării ecranului, iar aceeaşi cameră selfie oferă un unghi de 86 de grade pentru captură. Softul ArcSoft ajută la îmbunătăţirea şi corectarea capturilor cu camera frontală. Noul smartphone are un ecran IPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie HD, un procesor octa-core tactat la 1.5 GHz şi 2 GB RAM.

Probabil e vorba despre un CPU MediaTek aici. Avem şi slot microSD, scanner de amprente în spate, iar Neffos C7 va sosi pe variantele de culoare Cloudy Gray şi Sunrise Gold. Are preţ recomandat de 160 de euro şi mai aduce şi 16 GB stocare, două slot-uri SIM şi o baterie de 3060 mAh. Măsoară 7.85 mm în grosime, cântăreşte 157 de grame şi vine cu o baterie de 3060 mAh.

Rulează Android 7.0 Nougat şi mai oferă suport 4G LTE Categoria 4. Acel Beautify Mode de mai sus oferă 10 nivele de personalizare. Designul pe baza de carcasa metalica si panou frontal 2.5D e destul de arătos aș zice. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×