SET Solution prezintă un concept de iPad Pro 13 ce rulează Apple OS X (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 658 ori
<b>SET Solution prezintă un concept de iPad Pro 13 ce rulează Apple OS X (Video)</b>Cei de la SET Solution și-au imaginat de curând o nouă metodă de a lucra cu o tabletă Apple, în urma căreia s-a născut conceptul CG iPad Pro 13-inch. Acesta rulează Apple OS X și îl puteți vedea în acțiune în videoclipul de mai jos. &nbsp;...

Cei de la SET Solution și-au imaginat de curând o nouă metodă de a lucra cu o tabletă Apple, în urma căreia s-a născut conceptul CG iPad Pro 13-inch. Acesta rulează Apple OS X și îl puteți vedea în acțiune în videoclipul de mai jos.

​

Noul iPad Pro 13 va dispune de un display Retina mai mare (13 inch), de un procesor mult mai puternic, și nu în ultimul rând, de sistemul de operare pentru desktop Apple OS X ce va aduce o nouă serie de facilități pentru utilizatori.

Acesta se adresează în special artiștilor și designerilor, în special datorită suprafeței mari de lucru, referindu-ne la display, și în al 2-lea rând, datorită faptului că rulează Apple OS X, modalitate prin care se vor putea utiliza toate programele de editare grafică ce nu sunt disponibile pentru platforma mobilă iOS. Cum vi se pare acest concept?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×