Nu vom avea un nou iPad Mini În 2014 și nici un iPad de 12.9 inch! Analiștii prezic o amânare pentru 2015!

829 ori
<b>Nu vom avea un nou iPad Mini În 2014 și nici un iPad de 12.9 inch! Analiștii prezic o amânare pentru 2015!</b>Celebrul analist Ming-Chi Kuo de la KGI Securities are o reputație foarte bună când vine vorba de predicții și zvonuri legate de Apple. în ultimii 3 ani el a nimerit de fiecare dată predicțiile la fix, iar acum afirma că în acest an nu vom vedea...

Celebrul analist Ming-Chi Kuo de la KGI Securities are o reputație foarte bună când vine vorba de predicții și zvonuri legate de Apple. în ultimii 3 ani el a nimerit de fiecare dată predicțiile la fix, iar acum afirma că în acest an nu vom vedea un nou iPad Mini și nici un iPad Pro de 12.9 inch.

în schimb, Apple va lansa un iPad Air de nouă generație, care va aduce în plus un procesor A8 mai performant și scanner de amprente Touch ID. De asemenea, Apple va lansa și iWatch în acest an, producția în masă începând în trimestrul 1 al lui 2014. Aflăm și că producția lui iPad 2 va scădea și în cele din urmă se va opri, iar analistul afirma că el crede că livrările de modele iPad vor scădea de la 34 de milioane de unități în prima jumătate a lui 2013 la sub 30 de milioane în prima jumătate a lui 2014.

Cât despre iPad Pro, această tabletă cu ecran mare destinată profesioniștilor va sosi în cel mai bun caz la finalul acestui an, deși e mai probabil să fie lansată anul viitor. Apple este în continuare în căutarea unui format viabil pentru a oferi pe piața un asemenea produs, astfel încât să nu fie o tabletă prea mare pentru a fi utilizată comod.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×