Seth Rogen Îl va juca pe Steve Wozniak În noul film biografic despre viața lui Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  Apple 757 ori
<b>Seth Rogen Îl va juca pe Steve Wozniak În noul film biografic despre viața lui Steve Jobs</b>Dacă în urmă cu o săptămână aflam că Christian Bale este noul Steve Jobs în filmul biografic realizat de Sony, iată că azi descoperim și cine este Woz. După cum știți, Steve Wozniak și Steve Jobs au cofondat Apple într-un garaj. &nbsp;...

Dacă în urmă cu o săptămână aflam că Christian Bale este noul Steve Jobs în filmul biografic realizat de Sony, iată că azi descoperim și cine este Woz. După cum știți, Steve Wozniak și Steve Jobs au cofondat Apple într-un garaj.

Seth Rogena fost ales pentru a-l juca pe Wozniak, actorul fiind cunoscut pentru comediile în care a jucat, dar și pentru prietenia cu James Franco. Pelicula rezultată va fi scrisă de către Aaron Sorkin și regizata de către Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, Trance, 28 Weeks Later). Filmul este bazat pe biografia scrisa de Walter Isaacson, care a pus într-o lumină destul de controversată viața lui Steve Jobs.

Sorkin afirmă că nouă producție îl va înfățișa pe fostul CEO Apple drept parțial erou, parțial anti erou, iar Seth Rogen va fi probabil mai apropiat de latura amuzantă și binevoitoare a lui Steve Jobs. Wozniak este inginerul din spatele computerelor Apple I și II, care a transformat Apple într-un nume mare. Filmările încep în primăvara lui 2015 și pelicula se anunță tare interesantă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×