Google Nexus 6 are stocul epuizat de precomenzi În doar câteva minute

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.962 ori
<b>Google Nexus 6 are stocul epuizat de precomenzi În doar câteva minute</b>Se pare că Google Nexus 6 ar reprezenta deja un hit, dacă ne luăm după precomenzile sale. Terminalul ar fi epuizat stocul disponibil inițial în doar câteva minute, iar phabletul produs de Motorola se anunță a fi un ultim hit Android în acest an....

Se pare că Google Nexus 6 ar reprezenta deja un hit, dacă ne luăm după precomenzile sale. Terminalul ar fi epuizat stocul disponibil inițial în doar câteva minute, iar phabletul produs de Motorola se anunță a fi un ultim hit Android în acest an.

El va fi și cel care popularizează Android 5.0 Lollipop în rândul maselor și modelul care ne va spune dacă există loc pe piață și pentru telefoane cu ecran de 6 inch. Evident, înainte să fim prea încântați de vânzările sau precomenzile acestui device, trebuie să luăm în calcul și eventualul număr limitat de unități disponibile din start. Vă reamintesc că acesta este teoretic cel mai "premium" handset Nexus, având în vedere prețul sau de 649 dolari.

Cei care locuiesc în SUA și cumpăra un Nexus 6 din Play Store până la final de an vor beneficia și de un abonament gratuit Google Play Music. Vă reamintesc că Nexus 6 este un telefon cu ecran AMOLED de 5.96 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, 3 GB RAM, camera de 13 megapixeli cu blitz inel și procesor quad core Qualcomm Snapdragon 805, plus baterie de 3220 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×