Sharp anunță smartphone-ul Aquos Compact, device cu display Full HD de 4.7 inch; acesta nu vine singur, ci însoțit de Aquos Zeta și modelul Disney

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.094 ori
<b>Sharp anunță smartphone-ul Aquos Compact, device cu display Full HD de 4.7 inch; acesta nu vine singur, ci însoțit de Aquos Zeta și modelul Disney</b>Din c&acirc;te se pare, perioada de lansări continuă și acum &icirc;n prima zi a lunii octombrie, moment &icirc;n care Sharp anunță noi smartphone-uri pentru piața japoneză. &Icirc;n prim plan se află modelul Aquos Compact, un telefon cu display...

Din câte se pare, perioada de lansări continuă și acum în prima zi a lunii octombrie, moment în care Sharp anunță noi smartphone-uri pentru piața japoneză. În prim plan se află modelul Aquos Compact, un telefon cu display Full HD de 4.7 inch și cu alte dotări high-end la pachet. Acest nu vine singur, ci alături de alte două telefoane: Aquos Zeta și Disney Mobile.

Revenind la Sharp Aquos Compact, ni se dezvăluie că acesta dispune de certificare IP68 pentru rezistență la apă, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM și 16 GB de stocare + slot microSD. Telefonul beneficiază de un senzor frontal de 13-megapixeli Sony cu deschidere f/1.9 și de o cameră selfie de 5 megapixeli.

Vom primi o baterie de 2810 mAh, sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și desigur conectivitate 3G LTE. Aquos Compact este un device cu greutate de doar 120 grame și grosime de 9 mm.

Cel de-al doilea device dezvăluit, și anume Aquos Zeta, sosește la pachet cu ecran Full HD de 5.3 inch, același procesor Snapdragon 808 și 3 GB RAM. Telefonul aduce și 32 GB de stocare, o baterie de 3100 mAh, un scanner de amprente și cameră foto principală de 13 megapixeli. La fel ca și modelul de mai sus, Zeta este certificat pentru rezistență la apă.

Nu în ultimul rând a fost prezentat și Sharp Disney Mobile, un telefon adresat celor mici ce vine în culori vii și cu elemente inspirate din universul animat. Din punct de vedere tehnic, acesta este identic cu Aquos Compact.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×