Cofondatorul OnePlus, Carl Pei vrea să facă practică la Samsung

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 658 ori
<b>Cofondatorul OnePlus, Carl Pei vrea să facă practică la Samsung</b>Dacă Robert De Niro poate să fie un intern la 70 de ani &icirc;n noul film "The Intern", nu ne miră să vedem că şi cofondatorul OnePlus, Carl Pei ar vrea să facă practică la Samsung. &nbsp; &Icirc;ntr-o postare pe blogul personal, Carl Pei a...

Dacă Robert De Niro poate să fie un intern la 70 de ani în noul film "The Intern", nu ne miră să vedem că şi cofondatorul OnePlus, Carl Pei ar vrea să facă practică la Samsung.

Într-o postare pe blogul personal, Carl Pei a scris că ar dori să facă practică la Samsung, sub formă de internship. Pei considera uimitor faptul că Samsung are un istoric de 77 de ani şi că a livrat sute de milioane de handseturi în întreaga lume. El se declară admirator al operaţiunilor sud coreenilor şi recunoaşte totuşi că ultimele trimestre nu au fost atât de reuşite.

Cofondatorul OnePlus îi roagă pe cei de la Samsung să le fie intern, afirmând că ar fi onorat să înveţe de la o echipă atât de profesionistă, mai ales când vine vorba de modalitatea de a conduce un business în zona mobile. Lucrurile încep să devină mai puţin credibile atunci când Pei propune un schimb: el în probă la Samsung şi un oficial Samsung în proba la OnePlus.

Carl Pei şi-a mai încercat mana în marketing şi la Nokia, Meizu şi Oppo, fiind chiar director pe noile pieţe la Oppo timp de 9 luni. Rămâne de văzut dacă Samsung va fi de acord cu această propunere sau o va considera tentativa de spionaj.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×