Sharp Aquos Crystal 2 se lasă admirat în clipuri hands-on; primim o funcție de captură interesantă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.468 ori
<b>Sharp Aquos Crystal 2 se lasă admirat în clipuri hands-on; primim o funcție de captură interesantă (Video)</b>Acum c&acirc;teva zile &icirc;n Japonia a debutat și smartphone-ul Aquos Crstyal 2, succesorul modelului de anul trecut ce aducea un display edge-to-edge. Acest detaliu este regăsit și pe noua versiune care acum sosește la pachet și cu o serie de...

Acum câteva zile în Japonia a debutat și smartphone-ul Aquos Crstyal 2, succesorul modelului de anul trecut ce aducea un display edge-to-edge. Acest detaliu este regăsit și pe noua versiune care acum sosește la pachet și cu o serie de funcționalități oferite de panoul HD de 5.2 inch cu tehnologie S-PureLED.

După evenimentul de lansare, câteva publicații japoneze au avut ocazia să petreacă câteva minute cu noul telefon, și astfel în articolul de astăzi vă putem prezenta o serie de materiale video de la fața locului. Printre detaliile dezvăluite de acestea se remarcă și o funcție de captură a ecranului prin realizarea unui gest de swipe în partea de sus.

În cel de-al doilea clip observăm faptul că deși telefonul aduce un display edge-to-edge, grosimea acestuia este una destul de generoasă (11 mm), la fel ca și greutatea sa de 145 grame, dimensiuni crescute în comparație cu generația anterioară (10 mm / 141 grame).

Totuși, ecranul edge-to-edge implementat reușeste să ofere un plus la capitolul design, element ce iese în evindență în comparația video de mai jos cu Xperia Z4, un telefon ce adoptă aceeași diagonală de 5.2 inch. Crystal 2 ne oferă 2 GB RAM, un procesor Snapdragon 400 și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×