Allview P6 Energy, smartphone-ul cu baterie de 5.000 mAh poate deveni și power bank

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.796 ori
<b>Allview P6 Energy, smartphone-ul cu baterie de 5.000 mAh poate deveni și power bank</b>Prin luna februarie a acestui an testam și smartphone-ul Allview P6 Energy, device ce sosea la pachet cu o baterie uriașă de 5000 mAh și cu specificații mid-range. Deși nu toți cunosc acest lucru, modelul P6 Energy oferă și funcția de power-bank...

Prin luna februarie a acestui an testam și smartphone-ul Allview P6 Energy, device ce sosea la pachet cu o baterie uriașă de 5000 mAh și cu specificații mid-range. Deși nu toți cunosc acest lucru, modelul P6 Energy oferă și funcția de power-bank pentru încărcarea altor device-uri pe care le avem cu noi.

Astfel, Allview P6 Energy poate deveni un companion de nădejde pe care să îl luăm în vacanță fără a ocupa spațiu în bagaj cu fel și fel de baterii externe. Modelul de față sosește cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare.

Allview P6 Energy, smartphone-ul cu baterie de 5.000 mAh poate deveni și power back

Pentru a scoate această funcție în evidență, cei de la Allview au dezvăluit recent și un clip de prezentare a funcției de Power Bank, ce poate fi urmărit în cadrul acestui articol. Din câte puteți vedea în imaginea de mai sus, în cadrul testelor noastre, P6 Energy deschide topul celor mai performante terminale mobile la capitolul autonomie, acesta oferind peste 11 ore de utilizare continuă.

În acest moment, prețul lui Allview P6 Energy este de 699 lei, sumă ce nu va tăia serios din bugetul de vacanță. De asemenea, funcția de PowerBank ne scutește de achiziționarea unei baterii externe pe care am fi cheltuit cel puțin 100 lei. Cum vi se pare acest model cu baterie de 5.000 mAh?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×