Sharp dezvoltă În aceste momente display-uri 4K pentru smartphone-uri; producția În masă va Începe din 2016

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.264 ori
<b>Sharp dezvoltă În aceste momente display-uri 4K pentru smartphone-uri; producția În masă va Începe din 2016</b>Astăzi, prin intermediul unui raport sosit din Japonia, afăm că cei de la Sharp lucrează în aceste momente la dezvoltarea de panouri 4K LCD destinate dispozitivelor de tip smartphone. Potrivit uneia dintre surse, se pare că motivul principal pentru...

Astăzi, prin intermediul unui raport sosit din Japonia, afăm că cei de la Sharp lucrează în aceste momente la dezvoltarea de panouri 4K LCD destinate dispozitivelor de tip smartphone. Potrivit uneia dintre surse, se pare că motivul principal pentru care Sharp va devolta un astfel de display este cererea foarte mare pentru panouri cu rezoluții mari.

Odată cu acest raport este dezvăluit și faptul că producția în masă a panourilor 4K va debuta începând din 2016, acestea urmând a fi disponibile în mărimi cuprinse între 5 - 6 inch. Cu toate acestea, rezoluția pe care o vor adopta aceste display-uri este pentru moment necunoscută, fiind sugerate două variante: 3.840 x 2.160 pixeli, respectiv 4.096 x 2.160 pixeli.

Sharp dezvoltă În aceste momente display-uri 4K pentru smartphone-uri; producția În masă va Începe din 2016

Pe lângă aceste tipuri de display-uri, Sharp are în plan și îmbunătățirea panourilor actuale de tip LTPS LCD. De asemenea, după cum am aflat acum ceva timp, Sharp va lansa pe piață în luna Aprilie 2015 primele panouri LCD ce vor oferi o densitate a pixelilor de 600 ppi. Să fie nevoie de o astfel de rezoluție (4K) și pe smartphone-uri?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×