Meizu MX4 gata să primească o versiune cu carcasa din lemn; Iată dovada foto

794 ori
<b>Meizu MX4 gata să primească o versiune cu carcasa din lemn; Iată dovada foto</b>După Motorola Moto X, iată că și un telefon din China e gata să primească o versiune cu partea spate din&nbsp;lemn. E vorba despre Meizu MX4, care dacă ne luăm după imaginea de mai jos ar urma să vină cu o carcasă din lemn sau imitație de...

După Motorola Moto X, iată că și un telefon din China e gata să primească o versiune cu partea spate din lemn. E vorba despre Meizu MX4, care dacă ne luăm după imaginea de mai jos ar urma să vină cu o carcasă din lemn sau imitație de lemn.

Dacă nu mă înșel parcă și OnePlus încercase ceva de genul, cu bambus parcă și existau și firme care foloseau tekk sau cireș pentru astfel de customizari. Moto X este cel care a dat startul customizarii carcaselor, cu opțiuni foarte variate la capitolul culori, modele imprimate și materiale. Cei de la Meizu sunt la un pas de modularitate deja, deoarece telefoanele lor sunt atât de diferite și ei încearcă atât de multe variațiuni pe aceeași temă încât ne intriga deja.

Le-am văzut telefoanele Meizu MX4 cu Ubuntu Touch, cu CyanogenMod, cu YunOS 3.0, Flyme OS, cu procesor Mediatek, Exynos, cu carcasa din plastic, lemn și parcă și metal la un moment dat. Unde se vor opri tentativele și se vor reflecta ele și în produse finale? Să sperăm că firmă va alege totuși o variantă viabilă de produs. Ați cumpărat un handset cu carcasa din lemn?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×